Παράλληλες, 2013 - Μουσικός Καρπός

Συναυλία Μουσικής Δωματίου, με έργα για: Τρομπέτα – Κόρνο – Φαγκότο – Βιολοντσέλο.

Ο Μουσικός Καρπός με την συγκεκριμένη εκδήλωση και με τους Κορυφαίους μουσικούς που φιλοξένησε,  ανακάλυψε έναν διαφορετικό και εξαιρετικά δύσκολο τρόπο ερμηνείας της μουσικής, μέσα από την ομαδική εργασία και την αλληλεπίδραση μεταξύ εκτελεστών διαφορετικών οργάνων. 

Μέσα από τις ρωγμές ενός συστήματος που πάσχει αρκετά ως προς την υποστήριξη δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα, ακόμα κι αν σχεδιάζονται τέτοιες σε πανελλήνια κλίμακα, οι προσπάθειες του Μουσικού Καρπού βρίσκουν δίοδο και ανθίζουν μέσω της εθελοντικής προσφοράς, με γνώμονα τη διάχυση του πολιτιστικού αγαθού, την αποκέντρωση και την ποιότητα. 
Ενώνει τις δυνάμεις του με άλλους φορείς που στοχεύουν στην αξιοποίηση της ιδιαίτερης πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας και στην ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του. Και επιμένει στη δημιουργία βιώσιμων πολιτιστικών θεσμών στην περιφέρεια.

Η Συγκεκριμένη Συναυλία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου και ώρα 20:30, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης, στο Ρέθυμνο, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού και της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Στο Κουαρτέτο Ηχοχρωμάτων συμμετείχαν:
Αντώνιος Μαυράκης, τρομπέτα
Γρηγόρης Ασωνίτης, κόρνο
Μαρία Κατσογριδάκη, φαγκότο
Μαρία Σαράφωβα, βιολοντσέλο
Κείμενα – παρουσίαση: Μαρία Κατσογριδάκη

Επιμέλεια προγράμματος: Αντώνιος Μαυράκης


Είσοδος Ελεύθερη

Βαλέριος Καλούτσης
Μεταμορφώσεις ενός τοπίου
22 Μαρτίου - 16 Ιουνίου 2019
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης - Ρέθυμνο