Ετήσια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων 2002

Ετήσια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων
Διδακτικής περιόδου 2001 - 2002
Διάρκεια: 2 - 31 Οκτωβρίου 2002
Χώρος τέχνης "8"Έργα μικρών και μεγάλων μαθητών των Εικαστικών Εργαστηρίων του Κ.Σ.Ε.Δ. (σημερινό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης), γέμισαν με χρώματα και αρμονία  τον Χώρο Τέχνης «8» (Χειμάρας 8), την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2002.

Για έκτη συνεχή χρονιά μια έκθεση αφιερωμένη αποκλειστικά στους μαθητές, παιδιά και ενήλικες, στήθηκε με μεράκι και κέφι έτσι ώστε να προβληθεί η δουλειά της περιόδου 2001-2002.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα όλων των τμημάτων, ζωγραφικής, κεραμικής, ελεύθερου σχεδίου και κατασκευές που προέκυψαν μέσα από τις σύγχρονες διδακτικές μεθόδους της εικαστικής γλώσσας.

Στα Εικαστικά Εργαστήρια του Κ.Σ.Ε.Δ. Ρεθύμνης, λειτουργούσαν, εκείνη την περίοδο, τμήματα ζωγραφικής και κεραμικής για παιδιά και ενήλικες καθώς και ειδικά τμήματα ελευθέρου σχεδίου για τους υποψηφίους στις σχολές Αρχιτεκτονικής και Καλών Τεχνών και για τους φοιτητές των παιδαγωγικών τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης και Νηπιαγωγών. Παράλληλα, κατά την περίοδο Οκτώβριος - Νοέμβριος 2002, υλοποιήθηκε κύκλος μαθημάτων Ιστορίας της τέχνης.

Η διάρκεια της έκθεσης ήταν έως τις  31 Οκτωβρίου 2002. 

Blind Date
εκδοχές πολιτισμικής ιθαγένειας
28 Ιουνίου - 27 Οκτωβρίου 2019
Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης - Ρέθυμνο